<< >>
Leerbaan met baangarantie

Ontvang jij een Wajong uitkering en heb jij altijd al ’s willen weten hoe kruiden en specerijen worden gemengd? Hoe pindakaas wordt gemaakt? Hoe echte ambachtelijke gehaktballen voor de horeca worden gemaakt? Kortom: heb jij interesse in de voedingsmiddelentechnologie?

In samenwerking met het Lentiz en de Food Innovation Academy biedt B&W Arbeidsbemiddeling een verkorte opleiding met baangarantie. Dat kan bij ’n specerijenfabriek zijn, een groothandel in vleesverwerking voor groothandel en horeca, een pindaverwerkingsfabriek (dus hou rekening met eventuele allergieën!!) enz enz.

Na een uitgebreide selectie begin je met 20 dagdelen scholing. Hierna ga je 3 maanden stage lopen bij het bedrijf waar je, ná je stage, voor minimaal een half jaar (maar bij voorkeur langer) in dienst treedt. Aangezien er 15 bedrijven uit de foodsector gecommitteerd zijn aan deze opleiding-met-baangarantie, hoeft het voorafgaand aan de scholing nog niet helemaal duidelijk te zijn, wie de werkgever wordt. Feit is wel dat alle bedrijven gevestigd zijn in regio Rijnmond/Drechtsteden e.o.
Deze vacature is specifiek voor mensen met een Wajonguitkering of die vallen onder de participatiewet.

Wilt je meer gedetailleerde informatie over dit traject, neem dan gerust contact met ons op!

B&W Arbeidsbemiddeling © 2016 – Korhoenlaan 5 , 3136 ST Vlaardingen – vCardinfo@benw-arbeid.nl
KVK Rotterdam: 58772499 – Algemene voorwaardenKlachtenreglementPrivacyreglement